Outdoorová kuchařka Petry Pospěchové


Petra Pospěchová – příběh kulinárního rebela.

Že prý to nejde a je to ztráta času. Copak? Při horských výpravách se kvalitně, barvitě a vtipně najíst. Petra svou odvahou a neutuchající touhou po dobrém jídle i při náročných túrách přenesla tyto informace do své Outdoorové kuchařky. Outdoorová kuchařka-1

Celoročně, kreativně s důrazem na detail.

Co roční období, to výběr zajímavých receptů – od jara do zimy. Otevře se Vám cesta využívání přirozených, v přírodě dobře nalezitelných kulinárních zdrojů. V návodech naleznete jednoduché vegetariánské varianty i pořádnou flákotu v podání Kančího ragú na hruškách. Outdoorová kuchařka - recept

Bez domácí přípravy to moc nejde.

Aby vše proběhlo dobře, v terénu se vaření vydařilo je potřeba i doma trošku zapracovat. Přípravy v podání Petry nejsou náročné. Vyzdvihuji Petino logické myšlení, které prostupuje každým receptem doplněno dalšími inspiracemi, jak recept obměnit, ingredience jinak vyvážit činí tento outdoorový skvost originálním a pro mě, kreativce, milovníka dobrého jídla velmi příjemným přírůstkem do knihovny.

S chutí vyzkoušeno!

Kuře pečené v jílu. Jíl jsem neměla… Nicméně mlsná mě honila. Kuře bylo koupené, v lednici jsem našla zbytek slaniny, cibule byla ve spíži, sůl a kmín a alobal – to vše bylo k dispozici. V mém podání tedy dle receptu kuře v jílu, je kuře v alobalu pečené v krbových kamnech. 🙂 A bylo výborné! Kuře v alobalu   Za mě patří velké poděkování nakladatelství SMART PRESS, že si dalo práci, připravilo a dovedlo na trh další krásnou publikaci. Nakladatelství SMART PRESS má skvělý tým a věnuje se především vydávání originálních kuchařek nadšených českých autorů.

Jak si můžete tento skvost pořídit?

KOUPIT